Ndocaj/thirrje: te vendosim shtatoren e Prek Calit ne Tamare

Ndocaj/thirrje: te vendosim shtatoren e Prek Calit ne Tamare

Njoftime
Eduart Ndocaj, ish deputet dhe kryetar i PBDKSH (Partise Bashkimi Demokristian Shqiptar), permes nje statusi ne faqen e tij zyrtare ne fb u ka bere thirrje qytetareve te vendoset shtatorja e Prek Calit ne Tamare. Statusi Propozim: ju bej thirrje te gjithe malesoreve, verioreve e shqiptareve patritote qe s'kane lidhje me Komunizmin te ndermarrim nismen per te ndertuar nje shtatore te Prek Calit, ne permasat e tij reale dhe te vendoset ne Tamare. Po ashtu sheshi ku te vendoset shtatorja te quhet sheshi Prek Cali. Eshte minimumi qe mund te behet per kete patriot e atdhetar te madhe! Me respekt Eduart Ndocaj
Read More
Eduart Ndocaj takohet me Antonio Tajani, President i Parlamentit Europian

Eduart Ndocaj takohet me Antonio Tajani, President i Parlamentit Europian

Njoftime
Eduart Ndocaj ishte i ftuar nga stafi i Antonio Tajanit ne aktivitetin "Italia e l'Europa che vogliamo", ne shqip "Italia dhe Europa qe duam". Ne kete aktivitet ishin te ftuar e moren pjese eksponentet me te rendesishem te Grupit Parlamentar te Partive Popullore dhe eksponente te rendesishem te institucioneve lokale dhe qendrore italiane. Eduart Ndocaj, ne cilesine e Kryetar te Partise Bashkimi Demokristiane Shqiptare (Parti e Qendres se Djathte) u takua me Presidentin Tajani dhe e informoje ate per situaten ne te cilen u zhvilluan zgjedhjet parlamentare te 25 Qershorit. Ne raport jane evidentuar problemet: 1. Shitblerjes se votes 2. Prania e perfshirja e personave me te kaluar kriminale ne procesin e numerit, ne fushate dhe ne diten e zgjedhjeve 3. Perfshirja e pushteti dhe administrates ne procesin zgjedhor 4.…
Read More
Report on Albanian Parliamentary Elections – 2017  

Report on Albanian Parliamentary Elections – 2017  

Njoftime
Note This report was drawn up by the Directorate-General of the PBDKSH (Party of the Albanian Demochristian Union), a parliamentary political subject who has competed with his list in the political elections of 25 June 2017. This document is for public domain and can be used by state, political and media institutions to understand some of the dynamics of Albanian parliamentary elections. The object of the report si to bring light to the events that took place during the recent election campaign, starting with the submission of the lists, following the events that took place on the day of the vote, until the days following the counting of ballot papers. We would like to emphasize that although this report was drafted by a political party (Albanian Demochristian Union), its editorial…
Read More
Rapporto sulle elezioni parlamentari  albanesi – 2017

Rapporto sulle elezioni parlamentari albanesi – 2017

Kuvendi i Diasporës, Njoftime
Unione Democristiana Albanese www.pbdksh.al Tirana, 2017-08-29   Nota Questo rapporto è stato elaborato dalla direzione generale del PBDKSH (Partito Unione Democristiana Albanese), soggetto politico parlamentare che ha concorso con una sua lista plurinominale alle elezioni politiche del 25 giugno 2017. Il presente documento è di pubblico dominio e può essere usato dalle istituzioni statali, politiche e dai media per comprendere alcune dinamiche della politica albanese. Lo scopo del rapporto e di portare luce sui fatti accaduti durante la recente campagna elettorale, a partire dalla presentazione delle liste, passando per i fatti accaduti il  giorno stesso della votazione, fino ad arrivare ai giorni successivi al conteggio delle schede elettorali. Ci teniamo a sottolineare che anche se questo rapporto è stato elaborato da un partito politico (Unione Democristiana Albanese), per la sua…
Read More
Kryetari Ndocaj uron Ramush Haradinaj

Kryetari Ndocaj uron Ramush Haradinaj

Njoftime
Urime Kryeministri Haradinaj! Ndoqa me vemendjen arritjen e marreveshjes per qeverisjen e Kosoves dhe u gezova pamase qe per hire te Vendit, gjeten gjuhen e perbashket per te kaluar krizen politike dhe lane menjeane merite e vjetra primitive. Kosova nuk ka kohe per te humbur dhe ka nevoje per qeverisjen e saj. Eshte nje lajme i mire per Kosoven dhe te gjithe shqiptaret qe Haradinaj eshte tashme Kryeministri i Kosoves. Pacolli eshte nje vlere e rendesishme dhe nje model suksesi. Jam i sigurt se kontributi i tij ne bashkeqeverisje me Haradinaj do te jete i rendesishem! Ramushit i uroj suksese dhe shume pune e pret per te qeverisur Kosoven! Urime z. Kryeminister! PBDKSH Eduart Ndocaj Kryetar
Read More
Ekskluzive- Raport për Zgjedhjet Parlamentare

Ekskluzive- Raport për Zgjedhjet Parlamentare

Njoftime
Raport për Zgjedhjet Parlamentare Tiranë, 2017-08-29 Shënim Ky raport është hartuar nga PBDKSH, subjekt politik parlamentar që mori pjesë me listën shumëemërore në zgjedhjet e 25 Qershorit. Ky raport është publik dhe mund të përdoret nga institucionet shtetërore, politike, shoqëria civile dhe nga mediat. Qëllimi i këtij raporti është për të hedhur dritë në lidhje me faktet e ndodhura sipas gjykimit të PBDKSH në zgjedhjet e 25 Qershorit duke ndihmuar kështu sadopak në proceset demokratike. Edhe pse është një raport i hartuar nga një subjekt politik, metoda e hartimit është e natyrës profesionale dhe akademike duke tentuar të largohet nga fryma klasike e politizimit e duke i mëçuar më shumë të vërtetës. Për hartimin e këtij raporti janë përdorur të dhënat në terren, por janë marrë edhe mendime dhe opinione…
Read More
Rama blindon pushtetin e tij!

Rama blindon pushtetin e tij!

Njoftime
Nga Alban Daci  Ndoqa me mjaft interes punimet e Asamblesë së PS-së! Vazhdoj të mahnitem me impostimin e argumenteve dhe bërjen e propagandës që vazhdon të karakterizon filozofinë e Rilindjes. Një meritë të veçantë dhe kryesore për këtë sigurisht ka Rama, që mbetet ideatori kryesor dhe padyshim edhe protagonisti absolut. Rama do të njihet si mjeshtri më i madh shqiptar në cilësinë e tij të komunikimit dhe të çështjeve të propozuara dhe të trajtuara. Komunikimi me masën që me ardhjen e Ramës në pushtet ka marr një dimension tjetër, ai është bërë më intensiv, konstant dhe krejt manipuluese me qëllim final pushtetin dhe privilegjet e tij, ku qytetarët vazhdojnë të mos informohen, por realisht të manipulohen duke u krahasuar me pula të dehura që botën e shikojnë me sytë optimiste…
Read More
Agron Shehaj apo Majlinda Bregu?

Agron Shehaj apo Majlinda Bregu?

Njoftime
Nga Alban Daci Deputeti i ri i PD-se per Qarkun e Vlores, Agron Shehaj beri nje status duke ironizuar lajmim e portaleve qe jane "dashamires" me Bashen per mundesine e pjesmarrjes se Majlinda Bregut ne qeverine "Rama2". Agron Shehaj me ironi shkruan se do te ishte mire qe Rama te merrte edhe Patozin. Disa portale "dashamires" te Bashes e po ashtu disa artiste qe bejne politike e grozhduan deputetin Shehaj duke e quajtur te paafte, me mandat te blere, qe ka vite drite larg Bregut e Patozit, deputet pa kontribute ne PD. Me thene te drejten nuk e njoh nga afer kete Agron Shehaj, por nga ajo qe pashe ishte e kunderta e atyre qe po thone keta "dashamiresit" e medhenj qe ju qan zemra cdo dite per PD. Tani…
Read More
Kuvendi i Diasporës

Kuvendi i Diasporës

Kuvendi i Diasporës
Ngjarjet politike në vend, kriza e vazhdueshme ekonomike në Europë, kontributi i vazhdueshëm i emigrantëve në Shqipëri, shpërfillja e tyre dhe po ashtu zgjedhjet e ndodhura me datë 25 Qershor e bëjnë urgjente dhe të domosdoshme thirrjen e një "Kuvendi të Diasporës". Po si duhet të jetë ky kuvend? Organizatorë dhe protagonistë duhet të jenë e do të jenë vetë emigrantët. Vendi? Organizimi i këtij kuvendi duhet të jetë dhe do të jetë Europa. Pse në Europë? Sepse, shumica emigrantëve kanë zgjedhur emigrimin masiv në Kontinentin evropian. Ata janë simbolizuar dhe identifikuar për më shumë se 25 vitet e fundit me Europën pa mohuar për asnjë çast identitetin shqiptar. Europa dhe integrimi evropian mbeten sfida me e madhe dhe me e rëndësishme e shqiptarëve si qytetar apo edhe si forma…
Read More
Kuvendi i Diasporës

Kuvendi i Diasporës

Njoftime
Ngjarjet politike në vend, kriza e vazhdueshme ekonomike në Europë, kontributi i vazhdueshëm i emigrantëve në Shqipëri, shpërfillja e tyre dhe po ashtu zgjedhjet e ndodhura me datë 25 Qershor e bëjnë urgjente dhe të domosdoshme thirrjen e një "Kuvendi të Diasporës". Po si duhet të jetë ky kuvend? Organizatorë dhe protagonistë duhet të jenë e do të jenë vetë emigrantët. Vendi? Organizimi i këtij kuvendi duhet të jetë dhe do të jetë Europa. Pse në Europë? Sepse, shumica emigrantëve kanë zgjedhur emigrimin masiv në Kontinentin evropian. Ata janë simbolizuar dhe identifikuar për më shumë se 25 vitet e fundit me Europën pa mohuar për asnjë çast identitetin shqiptar. Europa dhe integrimi evropian mbeten sfida me e madhe dhe me e rëndësishme e shqiptarëve si qytetar apo edhe si forma…
Read More