Ndocaj, Jaku e Froku jane pare se bashku! Cka ndodhur?

Home / Njoftime / Ndocaj, Jaku e Froku jane pare se bashku! Cka ndodhur?

Mbreme deputeti dhe Kryetari i PBDKSH, Eduart Ndocaj ishte i ftuar nderi ne nje spektakel mode te organizuar nga shkolla e modes Euromode School.
Ne kete event te mrekullueshem mode dhe te rral per nga natyra te organizuar tek Camping Riviera ishin te ftuar e te pranishem kryetari i PD, Fran Frokaj dhe kryetarja e PS Ardiana Jaku. Eduart Ndocaj pertej hakmarrjeve politike dhe luftes se ashper qe eshte bere kunder tij, ai tashme eshte nje marke jo vetem ne Lezhe, por edhe me gjere.
Ai vazhdon te jete nje faktor i rendesishem ne jeten sociale, ekonomike e politike te zones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *