PBDKSH: Bën thirrje për të mbështetur Lulzim Bashën!

Home / Njoftime / PBDKSH: Bën thirrje për të mbështetur Lulzim Bashën!

PBDKSH: Bën thirrje për të mbështetur Lulzim Bashën!

PBDKSH është e ozicionuar në Opozitë me Qeverinë Rama para zgjedhjeve dhe vazhdon të qëndrojë në Opozitë edhe pas zgjedhjeve.
PBDKSH bashkë me strukturat e saj ka vendosur të mbështes pa kushte Lulzim Bashën.
Problemi i Opozitës nuk është lidershpi i saj, sepse ai ekziston, por rinovimi i elitave dhe bashkimi i saj.
Koncepti i së Djathtës dhe i Demokracisë është shumë më i gjerë se PD dhe kjo nuk ka të drejtën ekskluzive të saj, por është partia me e madhe opozitare në vend.
Lulzim Basha është lideri i Partisë Demokratik dhe ai ka hyrë në procesin e rizgjedhjes së tij.
Eduart Ndocaj u bën thirrje të gjithë demokratëve të vërtetë dhe ta palodhur të votojnë Lulzim Bashën për Kryetar Partie si e vetmja alternative reale dhe perëndimore në Krye të PD!
Pvarësisht cështjes së listave për zgjedhjet e 25 Qershorit, PBDKSH vazhdon ta mbështes Lulzim Bashën dhe PD pa bërë pazare, pa pasur finalitet pushtetin dhe pa kërkuar privilegje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *