PBDKSH: Front Opozitar pa interesa individuale për Demokracinë

Home / Njoftime / PBDKSH: Front Opozitar pa interesa individuale për Demokracinë

Opozitar, me bazë të gjerë, pa dallime ideoligjike dhe pa interesa të ngushta e personale pushteti është e vetmja mënyrë për të dalë nga kriza dhe për të garantuar zgjedhjet e lira.

PBDKSH është e vendosur për të dhënë kontributin e saj.
PBDKSH ka prioritet dekriminalizimin e listave, ndalimin e personave tw inkriminuar që të mos përfshihen në fushatë elektorale.
PBDKSH është vendosur të qendroi e palëkundur për betejat e Demokracisë.

Alban Daci,n/Kryetar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *