Rinia Demokristian: Të rinjtë forca reale e demokracisë

Home / Njoftime / Rinia Demokristian: Të rinjtë forca reale e demokracisë

Sot, nën drejtimin e kryetarit të RD, z. Emirjan Perdora u mblodh Rinia Demokristiane në Selinë Qendrore të PBDKSH në Lezhë.

RD është Forumi Rinor i PBDKSH.

RD është forca reale e demokracisë dhe e ndryshimeve politike në Lezhën dhe jo vetëm. Për PBDKSH rinia janë e ardhja dhe energjia pozitive e vendit.
PBDKSH është e hapur për të gjithë të rinjtë dhe për profesionistët e rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *