Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH)

Home / Njoftime / Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH)

Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar është themeluar në vitin 1995! Kryetar i Partisë është Eduart Ndocaj Selia Qendrore e Partisë është në Rr.Shtraus në Lezhë Eduart Ndocaj heq dorë nga posti i zv. Kryetarit të PDK. Eduart Ndocaj do të merret vetëm me drejtimin dhe organizimin e PBDKSH. PBDKSH do të marr pjesë në zgjedhje PBDKSH është e hapur për marrëveshje politike dhe për koalicione që respektojnë filozofinë e vërtetë demokristiane të partisë Slogani i PBDKSH për zgjedhjet është ≠DREJËSISOCIALE PBDKSH nuk bazohet në kultin e unit dhe është e hapur për të gjithë Nga fundi i muajit do te behet edhe ceremonia zyrtare e prezantimit ne mjediset e Selise Qendore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *